Елка Стефанова - Магистър-психолог, парапсихолог, ясновидка с над двадесет годишна практика
За мен Контакти Услуги Блог Форум Български English
Литература Отзиви от клиенти Мултимедия      

Отзиви от клиенти

 

Толкова ми е трудно да намеря най-правилните и точни думи, за да изкажа моята благодарност към теб, към способностите, които притежаваш, към дарбата, с която си дарена от необятното, от Космоса, от Бог, от Природата! Благодаря ти с цялата си душа и сърце, че една цяла година ти бе моя спътница, ти ми вдъхваше толкова много вяра и сила, без които едва ли бих се справила. Аз продължавам да те нося в сърцето си и да те чувствам толкова близо до мен напук на километрите, които всъщност са между нас. И ако някой сега ме попита имаш ли приятели, отговорът ми е ясен - Ели е моята истинска приятелка. Бъди жива и здрава, Приятелко моя, и продължавай да вдъхваш вяра и космическа енергия в изгубените души - такава бе и моята. Хората имат нужда от теб!

5.02.2008 г.
с обич: Елина  Сидерова

 

Скъпа приятелко, с най-голяма благодарност се прекланям на таланта ти, на способността да виждаш душата на човек от раждането му до безкрая. Посвещавам моето есе „Сън видение” на теб, Ели, то се роди в онези тежки за мен дни, когато бях разпъната на кръстопът и духа ми се скиташе и рееше във всички посоки на вселената. Ти беше тази, която успя да събере разпръснатите парчета на моето Аз. Благодаря ти от цялото си сърце. Само ти знаеш с колко добрина е изпълнено. Бъди здрава, жизнена винаги истинска и продължавай да помагаш на хората, пострадали като мен. Те не са никак малко в света в който живеем. В света на надмощие, на злоба, завист, егоизъм, подлост и лицемерие.

Изчисти света от тази тъмнина. Нека всичко свети с твоята усмивка, добрина и чистосърдечност. Желая ти успех и благополучие. Господ да бди над всички ни!

 

25.04.2008 г.
С обич: Елена

 

 

Съдбата ни е в собствените ни ръце.

Елка Стефанова е само филтър, който изчиства наслоеното лошо, но оттам нататък всичко зависи от нас.

Никога няма да забравя едни от думите й. Тя ми предсказа че ще бъда добре в живота си, но само ако спазвам човешките и Божии закони.

Никой не е безпогрешен и аз не съм, но ще опитваме оттук нататък.

Това беше от мен – Милен Колев от Троян.

Благодаря ти, Елке! Бъди жива и здрава! Успех на България!

Милен Бориславов Колев

 

 

За всеки блага дума ще намериш,

ще се усмихнеш с ласкави очи,

после стреса ще отнемеш

и тъй живота си върви...

 

Има неща в живота, които нямат своето обяснение, има неща, пред  които сме безсилни независимо от постиженията на медицината, независимо от успехите на човешкото въображение. Благодаря на онази върховна сила, която ме доведе при Елка – познавах я от студентските си години, а сега Бог ме изпрати при нея за помощ. Благодарение на тази жена-феномен аз съм добре, аз съм предишния човек, отново жизнена и енергична.Всичките ми изследвания бяха нормални, а аз не бях добре. Лекарите казваха, че няма какво да лекуват, всичко е в норма. Тогава потърсих тази жена и това, което тя направи за мен е необяснимо, но аз съм предишната.

Всеки ден аз си мисля за теб, Ели. Чета твоите магнетични стихове и ти желая много здраве, защото ти не си само Елка, ти си много, много повече...!

А ти си толкова сърдечна и преливаща от доброта! И затова аз ти благодаря!

10.11.2001г.

 

 

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЕЛИ
Това съчетание от букви е недостатъчно да изразя това, което видяха очите ми и почувства сърцето ми, когато застанах пред трептящия пламък на свещите.

 

...

 

Ти си нашият земен покровител и съветник. Нашата опора и утеха.

Пътят ти е труден, избраннице от Бога, но ти не униваш. За милиоионите страдащи намираш топла дума и усмивка. От твоята приемна човек си тръгва добър, уверен и пречистен.

Нека още дълги години пламъкът на свещите се слива с пламъка на твоето голямо сърце.

 

С обич и признателност

Д-р Радка Кирчева

гр. Пловдив

 

За да прочетете още писма и пожелания от хората, на които е помогнала Елка Стефанова, посетете секция Библиотека.

Copyright
2009
IG Designers