Елка Стефанова - Магистър-психолог, парапсихолог, ясновидка с над двадесет годишна практика
За мен Контакти Услуги Блог Форум Български English
Литература Отзиви от клиенти Мултимедия      

Визитка

Елка Стефанова - психолог, парапсихолог, ясновидка

Елка Стефанова е парапсихолог, магистър по психология и консултант. Практикува ясновидство и ритуална неутрализация на стрес и магии. Изгражда енергийна защита. До края на 2017г. е издала 8 книги.

Елка Стефанова работи чрез своите дарби за откриване и неутрализация на стрес, завист, злоба, родови проклятия, семейна и лична магия. Прилага древнотракийския метод восъколеене и е една от първите, която го популяризира в нашето съвремие. В последните години, восъколеенето е хит сред колегите й. Tя предупреждавa, че силата не е в самото леене, а в кодовете, които се използват! Непрофесионалното восъколеене довежда до поредно разочарование. Ако не се помогне, хората изпадат отново и отново в безпътица.

Елка Стефанова обяснява че, восъкът е единствения материал, който бързо се разтопява и влиза в торсионните полета на човека като приема формата на поразените органи, обира стресовете, магиите, родовите проклятия, нарушената комуникация, побеждава пороци, развързва късмета и връща човека в неговата предопределена съдба. В книгите има много снимки на восъчни отливки и фактологични доказателства. Книгите „Съдбите ви споделени с мен”, „Силата на злото в човешкия ум” и „Вълноломи на човешката душа” могат да се закупят единствено от офисите на Елка Стефанова или чрез доставка с куриерска фирма с наложен платеж. За повече информация, относно значението на формите във восъколеенето, вижте ТУК.

Елка Стефанова е родена на границата на два зодиакални знака в годината на Кучето. Великотърновската гадателка определя себе си като човек с мисия - да помага на хората. От ясновидските й способности са се възползвали още съучениците й в старопрестолния град.

"Питаха ме какво ще стане, а аз просто ги хващах за ръцете и ги гледах право в очите: предстоящи събития преминаваха пред мен като на филмова лента", спомня си първите прозрения Елка.

Нейните способности са наследствена дарба от прабабите и по бащина линия.

Завършила е поредица курсове: биоенерголечение, астрология (ученичка е на извeстния Люмиер), универсиална енергия. Елка Стефанова е дипломиран педагог и магистър по психология. Работи и помага на хората от 1988г. Радва се на любовта и признанието на своите многобройни клиенти.

Copyright
2009
IG Designers